flags

A teszttelepet Bacskai Sándor és Császár Lajos hozta létre 2014-ben azzal a céllal, hogy a kezdő galambászoktól a profikig, mindenki egyenlő feltételek mellett tudja kipróbálni és megmérettetni tudását egy OLR Grand Prix versenyen. Elhivatottságukat a színvonalas postagalambászat iránt jól mutatja, hogy már az első évben megrendezésre került a telep életének első világbajnoki versenye!

A festői Dunakanyar kapujaként is ismert, gazdag történelmi múlttal rendelkező Vác ad otthont a teszttelepnek. Minden évben megrendezésre kerül a telepen egy OLR Grand Prix verseny, és ezzel együtt egy szezonzáró rendezvény. A világ minden tájáról érkeznek galambászok, így lehetőség van közelebbről is megismerni egymást. Emellett lehetőség van Vác nevzetességeit megtekinteni és a Dunakanyar felfedezérére is jó alkalom. A barátságos vendéglátásnak köszönhetően kellemes, családias légkörben várhatjuk a galambjainkat.

A záró verseny (FINAL RACE) 2022 szeptemberben lesz, melyre mindenkit szeretettel várunk. A rendezvény mindenki számára ingyenes.

Nem a haszonszerzésről szól ez a nap. Az összes galambászt, hozzátartozókat, barátokat étellel és itallal várjuk. Legyen ez a nap egy nagy majális, ahol mindenki jól érzi magát!
A telep nyitva tartja kapuit az iskolások és óvodások számára is. Reggel 8-tól szülői felügyelettel bátran itt tölthetik az egész napot a gyerekek. Kirándulásra is van lehetőség a Naszály hegyre, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Dunára és Vác városára. Természetesen a kemencét és bográcsokat is használhatják.
A kérésünk csak annyi, hogy mindenre vigyázzanak és eltakarítva tegyék helyükre a használt tárgyakat. Mellékhelységek is ki vannak alakítva, ahol akár meg is lehet fürödni. Ezek mellett pedig szállás lehetőség is van. Kiváló környezettel és panorámával rendelkezik ez a hely.

— Bacskai Sándor

A legfontosabb pedig, amit nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy egyforma feltételek mellett versenyez mindenki! A kezdők akár itt profikká is válhatnak!