flags

Bemutatkozás

 

A teszttelepet Bacskai Sándor és Császár Lajos hozta létre 2014-ben azzal a céllal, hogy a kezdő galambászoktól a profikig, mindenki egyenlő feltételek mellett tudja kipróbálni és megmérettetni tudását egy OLR Grand Prix versenyen. Elhivatottságukat a színvonalas postagalambászat iránt jól mutatja, hogy már az első évben megrendezésre került a telep életének első világbajnoki versenye!

A festői Dunakanyar kapujaként is ismert, gazdag történelmi múlttal rendelkező Vác ad otthont a teszttelepnek. Minden évben megrendezésre kerül a telepen egy OLR Grand Prix verseny, és ezzel együtt egy szezonzáró rendezvény. A világ minden tájáról érkeznek galambászok, így lehetőség van közelebbről is megismerni egymást. Emellett lehetőség van Vác nevzetességeit megtekinteni és a Dunakanyar felfedezérére is jó alkalom. A barátságos vendéglátásnak köszönhetően kellemes, családias légkörben várhatjuk a galambjainkat.

A záró verseny (FINAL RACE) 2023 szeptemberben lesz, melyre mindenkit szeretettel várunk. A rendezvény mindenki számára ingyenes.

Bővebben: Bemutatkozás

 

Increase speed and performance by compressing core template CSS and Javascript files to much smaller sizes than the original! Enabling compression is a great way to boost your site's performance. It simply combines css and js into consolidated files. This reduces the downloads sizes and reduces the numbers of calls to your server, to dramatically help your site's overall performance. No data is lost during this process, just simply made smaller. Please note that this compression will only compress core template files, not third party files or files from extensions.



Note: Because this feature uses cached versions of your javascript and css this plugin should not be used while developing your site and should only be enabled after you have completed your site.

Gzip must be installed on your server and enabled in PHP in order to function.

Without Compression Enabled:

With Compression Enabled:

I like what I see! I want to JOIN TODAY.